Kleine deuken

Dent Removal (DR) is een snelle en kosteneffectieve methode om uw auto uit te deuken. Zoals de naam al doet vermoeden, is de auto deukreparatie uitgevoerd met een kleine noodzaak voor het plamuren en lakken, in plaats van de traditionele methode zoals het vervangen van een compleet paneel. Onze specialisten verwijderen deukjes met behulp van een methode die de deuken uit het beschadigde gebied plamuren, zodanig dat het herstel van het paneel zo goed als nieuw lijkt.
Dent Removal is het meest geschikt als een reparatie techniek voor kleinere deuken en paneel deuken waar de verf licht tot niet is gebroken, zoals parkeerdeuken en steendeuken.

Herstel van deuken op deze manier is de snelste methode van uitdeuken en reparatie. Dit omdat het de noodzaak van het bewerken, vullen en breed uitspuiten voorkomt. De reparaties kunnen worden uitgevoerd binnen een paar uur. Eenmaal voltooid zal het uiteindelijk helpen om de waarde van uw voertuig tegen een fractie van de kosten van een traditioneel schadeherstelbedrijf te repareren.

We hebben een aantal hoog opgeleide Autolakherstel.nl * specialisten die in staat zijn om een mobiele Dent Removal reparatie service aan te bieden. Deze service is uiteraard ook verkrijgbaar op ons service center in Den Haag. *

Dent Removal is alleen verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal Autolakherstel.nl specialisten.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.