Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen

Als je hebt geïnvesteerd in een set lichtmetalen velgen voor uw auto, is de kans groot dat je ze in onberispelijke staat wilt houden of wilt helpen om het uiterlijk en de restwaarde van uw voertuig te behouden. Helaas ongelukken gebeuren, en versleten en beschadigde lichtmetalen velgen zijn al snel gerealiseerd.

Het goede nieuws is dat de uitgebreide dienstverlening van Autolakherstel.nl niet alleen maar is beperkt tot lak-, krasreparaties en bumper reparaties – we zijn ook mobiele lichtmetalen velgen renovatie specialisten. Onze lichtmetalen reparatie technieken voor versleten en beschadigde lichtmetalen velgen en spaken zijn niet alleen snel, professioneel en rendabel, maar eigenlijk afbreuk aan de noodzaak voor stralen en volledige lichtmetalen velgen renovatie.

Onze ervaren Autolakherstel.nl mobiele specialisten kunnen de meest moeilijke reparaties aan uw lichtmetalen velg vrijwel probleemloos repareren. We maken geen compromissen als het gaat om de uiteindelijke afwerking – u kunt alleen maar professionele, uitstekende resultaten verwachten. Door het vullen, schilderen en lakken van beschadigde lichtmetalen velgen of lichtmetalen spaken zijn wij in staat om legeringen terug te laten keren naar hun oorspronkelijke onberispelijke staat. Dit helpt ook om het risico van verdere schade als gevolg van blootstelling aan het weer en corrosieve strooizout te voorkomen.

Ook maken we gebruik van een kleur en textuur techniek om ervoor te zorgen dat reparaties naadloos worden hersteld conform de oorspronkelijke specificaties volgens de fabrikant. Voor extra gemoedsrust kunt u ervan verzekerd zijn dat alle reparaties uitgevoerd door Autolakherstel.nl professionals volledig zijn gegarandeerd. Autolakherstel.nl biedt deze prachtige mobiele legering reparatie service tegen een concurrerend tarief. Autolakherstel.nl beschikt over een landelijk netwerk, zodat wij op uw verzoek een lokale specialist bij u kunnen laten komen, waar en wanneer u maar wilt.
Bel ons op 070 – 785 09 96, of neem contact op via ons contactformulier.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Bekend van o.a.